Voedingsmiddelenindustrie

Aantrekkelijk productenpakket

Voor de voedingsmiddelen industrie heeft Polylink een breed en aantrekkelijk productenpakket waaronder, plastic hoezen, vellen en zakken. 

Focus op milieu

Ook met de verpakking van voedingsmiddelen hebben wij steeds de focus op het milieu. Polylink wil meehelpen aan een verbetering van het milieu en wil binnen de voedingsmiddelenindustrie het gebruik van LDPE op een zo milieuvriendelijke manier door bijvoorbeeld producten te ontwikkelen welke het gebruik van plastic drastisch verminderen, waaronder de QUADRA.

Wij hebben inmiddels ervaring met biomateriaalzakken van zetmeel, die volledig afbreekbaar zijn. De ontwikkeling van afbreekbare zakken met een gecontroleerde tijdvertraging is op dit moment in een onderzoeksfase. Dit is de perfecte oplossing voor de nadelen die zich nu nog voordoen.

Bouwsector

Bouwmateriaal als grind, grond en zand worden veelvuldig verpakt in Big Bags. Bouwmarkten, zandwinningsbedrijven en bouwmaterialen-leveranciers zijn grootverbruikers van onze Big Bags met voorbedrukte logo’s. Onbedrukte Big Bags zijn standaard in grote hoeveelheden op voorraad. Ons doordachte hijssysteem maakt het werken met Bigbags van Polylink eenvoudig en veilig.

De hijslusconstructies waarbij geen paletten hoeven te worden gebruikt onder de big bag is door Polylink bedacht.